Mleko za kisli puding

Moderator: Ivan Maršič

Mleko za kisli puding

OdgovorNapisal/-a Miro » 11. 2. 2010 1:49

G Maršič
Zanima me ali je za pripravo kislega pudinga oz jogurta potrebno izključno mleko živalskega izvora ali je možno uporabiti tudi recimo riževo ali mandljevo mleko.
Hvala za odgovor
Miro G.
Miro
 

OdgovorNapisal/-a Ivan Maršič » 16. 2. 2010 6:47

Spoštovani Miro!

Seveda lahko uporabite tudi riževo ali mandljevo mleko, da je le naravnega izvora in brez kemičnih primesi. Še boljše je ovseno mleko, mislim, da ga nekdo pripravlja v Črni vasi. Osnova za te pripravke je tako ali tako mleko, le dodatki so različni, zato bolj svetujem ovseno, ker ima dobre zdravilne učinke.

Lep pozdrav, Ivan Maršič
Ivan Maršič
 
Prispevkov: 511
Pridružen: 7. 3. 2004 17:04


Vrni se na Katera živila priporočam

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron