Za ovu mast imam samo reći hvale, jedinstvena na tržištu i zaista je korisna za sve. Ja je koristim najmanje 30 god., naravno po potrebi. Izlečila sam masno tkivo na ledjima, očistila lice i naravno svima je preporućujem od srca.

Zorica S.

Nakon trošenja vaših proizvoda osjećam se super, a moja supruga maže vene na desnoj nozi i koljenu i vene su se povukle, izgleda da ova mast skida otok i vene i oteklina se smanjuje, Stvarno je čudotvorna mast. Čajevi su super, puno se bolje osjećamo sada, općenito se čisti tijelo i krv u što nisam ni sumnjao nikada.
Lijep pozdrav iz proljetnog Schwarzwalda.

Huber F.

Dugogodišnja sam korisnica melema od Maršič Ivana i mogu reći da sam pre pre zadovoljna. Krenulo je sve sa masnim tkivom koje sam mazala Maršičevim melemom i koje je nakon 15 dana nestalo. Imala sam termin za operaciju, zatim sam melem čak unosila i oralno. Savršen je za afte u ustima pa čak i neurološke probleme. Kapljice koje Maršič spravlja pomogle su mi mnogo kod ciste na štitnoj žlezdi.

Marijana R. S.

Pri 28-ih letih sem imel hud išijas. Štiri mesece sem si čevelj obuval s težavo. Po nasvetu sorodnika sem porabil eno škatlico in pol Maršičevega mazila in bolečine so izginile. Bil sem še eno leto in pol trd v križu. V tem času sem uporabljal tudi zelo trdo ležišče brez vzglavnika. Sedaj po 45-ih letih še vedno nimam težav s hrbtenico.
Imel sem tudi gnojno rano na stopalu iz katere mi je teklo 4 mesece. Mazal sem si z Maršičevim mazilom, na koncu pa še s Švedsko grenčico. Rana se mi je zacelila v 8-ih dneh.

Andrej P., Logatec

Poštovani, ja sam nakon preležane Corone dobila Polineuropatiju, koja mi se sada 3 meseca od početka bolesti manifestuje pripadajućim bolovima u obe potkolenice, povišenim tonusom u obe potkolenice, šakama. Sada, pošto su mi se bolovi priredili, čim se javi bol ja tu tačku namažem Vašom mašćom i bol mi odmah prodje. Nakon fizikalne terapije namažem stopala i šake mašćom. Primetila sam da mi je curkulacija značajno bolja. Takodje, pošto sam radila kao doktor u crvenoj zoni u Covid bolnici dobila sam neke bubuljice na bradi i sada nakon 4 dana redovnog mazanja mi se polako gubi. Jako sam zadovoljna sa rezultatima i veoma zahvalna za Vas preparat. Srdačan pozdrav

Dr. Ksenija Č.

Vsako leto naredim kuro z mazilom, kapljicami in čajem že od leta 1976, ker mi je resnično pomagalo. Brez tega ne bi preživela. Včasih smo morali sami na Škofljico ob četrtkih. Hvala, da jih sedaj lahkodobimo tudi na dom. Še enkrat hvala MARŠIČEVIM.

Slavica Š., 25.3.20

Vedno najboljše mazilo. Celo uživa se jo lahko. Moji svakinji je pred leti g. Maršič svetoval naj ga namaže na košček kruha in poje. Zelo ji je koristilo. Tudi njihov čaj je zlata vreden. Uporabljali smo ga vrsto let nazaj. Upam, da je še vedno tako! Vse dobro.

Ladka S., 25.7.19

Lijepi pozdrav iz Rijeke, samo da kažem da imate jednu malu obožavateljicu vaše odlične masti. Katarina ima jednu godinu i praktično od rođenja koristimo mast za sve što nas muči. Zubiće, pelenski osip, tjemenicu. Toliko ju voli da bi ju pojela da joj pustimo. Hvala vam puno

Mia B.

Maršičevo mazilo imam vedno v omarici z zdravili že več kot 40 let. O njej mi je prva govorila stara mama, ki je z njo zdravila prav vse. Lani sem na Hrvaškem spoznala gospoda iz Nemčije, ki se je ob tem, ko sem mu povedala, da živim v Sloveniji, najprej spomnil na Maršičevo mazilo. Bil je naročen na operacijo hemeroidov, ki pa zaradi uporabe Maršičevega mazila ni bila potrebna. V zadnjem času mi zelo pomaga pri težavah z ušesi. Ob prehladu se vedno namažem po prsnem košu, ob nosu in po sinusih. Maršičevo mazilo je vse tisto kar obljublja in še veliko več.
Hvala in lep pozdrav

Mirjana B.

Vašu mast kupujem već 30 godina, počela sam korištenje radi ciste na jajniku, koja mi se po vašoj masti smanjila i nije predstavljala problem, a nakon toga smo je u obitelji koristili za grlobolju i najviše za kožu.

Nives, Sv. Petar u šumi

Moja majka koristi vašu mast dugo godina, još iz vremena bivše nam Juge. Masira prsa, vrat, pa i desni od zuba. To joj paše i odgovara pa samim tim osjeća neko olakšanje. Upravo sam sa njom razgovarao, još ima masti. A ja ću od vas opet nabavljati kada mi nestane. Meni takodjer puno odgovaraju masti, kapi i čajevi. Mast čak rastopim u ustima i progutam. Tako i kapi, pa na to kaškicu meda. Dugotrajno i neugodno kašljucanje je nestalo, zahvaljujući tome.
Hvala vam puno.

Ismet T., Siegendorf

Pozdravljeni. Meni je to mazilo zakon in ga uživam zjutraj in zvečer ob vnetjih. Imela sem hudo gnojno vnetje mandljev, antibiotiki niso prijeli, telo je začelo ignorirat gnojni proces. Otorinolaringolog mi je že zagrozil z operacijo mandljev. Prosila sem ga, če lahko še malo počakava. Čudežno sem prišla do tega mazila in ga začela jemati zjutraj in zvečer za grahovo zrno pod jezik. Po treh tednih, ki mi jih je še naklonil specialist, je le ta na pregledu onemel in me vprašal, kaj sem počela, da sem ustavila vnetje? Povedala sem mu, da sem se zdravila z zelišči in je bil začuden. Od tega vnetja je že 20 let, moji mandlji so še vedno tam kjer morajo biti in od takrat je to mazilo vedno z menoj. To je moja izkušnja s tem mazilom. Hvala vam, da ga še vedno izdelujete.

Albina H.

Dobar dan. Mast koju sam koristila dosta ublaži svrbež. Povukla se urtikarija, sada je imam samo povremeno na nekim mjestima. Pijem i čajeve i osjećam se dosta bolje.
Hvala Vam

Ana B., Makarska, 29.8.19