ZELIŠČNO MAZILO

Naravno univerzalno zeliščno mazilo z dolgoletno tradicijo.

Uporablja se večnamensko na vseh delih telesa za vse starostne skupine. Mazilo nanesete na čisto in vlažno kožo, lahko večkrat na dan. Mažete se lahko neomejeno dolgo, ker nima neželenih učinkov. Sočasno lahko uporabljate še ostale naše izdelke. Za dodatna pojasnila in povratne informacije nas lahko kontaktirate. 

OPOZORILO: Možna je preobčutljivost na eterična olja. Shranjujte pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na dnu embalaže.

EKOLOŠKA SESTAVA: olivno olje, palmina mast, čebelji vosek, med, eterično olje sivke, jelke, žajblja in poprove mete, tinktura čemaža, regrata, oreha in brinja.

NETO KOLIČINA: 50g


 

ZELIŠČNE KAPLJICE

Večnamenske zeliščne kapljice za krepitev in boljše počutje.

SESTAVA: med, tinktura regrata, oreha in brinja, eterično olje sivke, timijana in poprove mete.

NAVODILO: Stekleničko dobro pretresite. Kapljice zaužijete zjutraj in zvečer tik pred obrokom. Nakapajte do pet kapljic na črni kruh ali na suho slivo in nato popijte skodelico čajne mešanice. Po uporabi ene stekleničke naj sledi 10 dni premora.

OPOZORILO: Ni primerno za nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Možna je preobčutljivost na eterična olja in ne sme priti v stik z očmi. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

NETO KOLIČINA: 30ml


ČAJNA MEŠANICA

Univerzalna čajna mešanica za boljše počutje. Skrbno izbrana zelišča slovenskega porekla iz neokrnjene narave.

SESTAVA: kopriva, gladišnik, ameriški slamnik, komarček, potrošnik, jesenovo listje, slez, sivka, močvirski oslad, proso, ječmen, ajda, ognjič, melisa in orehovo listje.

NAVODILO: Zvrhano žlico čajne mešanice prelijemo z 1 litrom vrele vode, pokrijemo in namakamo do 4 minute, nato precedimo. Priporočamo, da ga pijete vsaj 3 do 5 skodelic na dan pred vsakim obrokom, lahko tudi več. Pijte ga najmanj 20 dni, lahko tudi dlje, nato naredite 10 dni premora. Čaj je učinkovitejši, če ga pijete počasi. Otrokom do 14. leta starosti zadošča polovična količina dozirne žlice. Odmerki so odvisni od starosti otroka.

NETO KOLIČINA: 200g


 

ČAJNA MEŠANICA OVSA in OGNJIČA

Razstruplja telo in ohranja dobro počutje preko dneva in noči.

SESTAVA: Oves, ognjič, proso in ječmen.

NAVODILO: Dve zvrhani žlici Čajne mešanice prelijemo z 1 litrom vrele vode. Neprecejen naj stoji delno pokrit približno do 8 ur, najmanj pa 1 uro. Čaj lahko sladkate z medom, ko se ohladi na 35°C. Nesladkanega lahko pijete odrasli in otroci v neomejeni količini. Tako pripravljen čaj pijete preko celega dneva po malem. Služi lahko tudi kot preventivno sredstvo. Poleg tega lahko pijete tudi druge ustrezne čaje.

NETO KOLIČINA: 200g


AJDOV ČAJ

Ugodno vpliva na srčno-žilni sistem. Ajdov čaj je slovenskega porekla iz neokrnjene narave.

NAVODILO: Zvrhano žlico čaja prelijemo z 1 litrom vrele vode, pokrijemo in namakamo 3 do 4 minute, nato precedimo. Priporočamo, da ga pijete vsaj 3 do 5 skodelic na dan pred vsakim obrokom, lahko tudi več. Pijte ga najmanj 20 dni, lahko tudi dlje in nato naredite 10 dni premora.

NETO KOLIČINA: 200g

SPLOŠNA NAVODILA in KONTAKT GLEDE UPORABE

Izdelki so izdelani po recepturah zeliščarja Ivana Maršiča. 

Za dodatna pojasnila in povratne informacije nas kontaktirajte na email info@marsic-sp.si ali preko naše Facebook skupine.

  
Toast message
Toast-Top message