MARŠIČEVO ZELIŠČNO MAZILO

Uporabno za vsakega, vedno in povsod

Uporablja se večnamensko na vseh delih telesa za vse starostne skupine. Mazilo nanesete na čisto in vlažno kožo, lahko večkrat na dan. Sočasno lahko uporabljate še ostale naše izdelke. Za dodatna pojasnila in povratne informacije nas kontaktirajte.

EKOLOŠKE SESTAVINE: olivno olje, palmina mast, čebelji vosek, med, eterično olje sivke, jelke, žajblja in poprove mete, tinktura čemaža, regrata, oreha in brinja.

NETO KOLIČINA: 50g


 

ZELIŠČNE KAPLJICE

Večnamenske zeliščne kapljice

EKOLOŠKE SESTAVINE: med, tinktura regrata, oreha in brinja, eterično olje sivke, timijana in poprove mete.

NAVODILO: Stekleničko dobro pretresite. Kapljice zaužijete zjutraj in zvečer tik pred obrokom. Nakapajte do pet kapljic na črni kruh ali na suho slivo in nato popijte skodelico čajne mešanice. Po uporabi ene stekleničke naj sledi 10 dni premora.

OPOZORILO: Ni primerno za nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Možna je preobčutljivost na eterična olja in ne sme priti v stik z očmi. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

NETO KOLIČINA: 30ml

Ob naročilu dobite tudi navodilo za izdelke in zdravo prehrano.


ČAJNA MEŠANICA

EKOLOŠKE SESTAVINE: Kopriva, gladišnik, ameriški slamnik, plod komarčka, potrošnik, jesenovo listje, slez, cvet sivke, močvirski oslad, zeleno proso, ajda, cvet ognjiča, melisa in orehovo listje.

INCI: Urtica dioica, Agrimonia eupatoria, Echinacea purpurea, Foeniculum vulgare, Cichorium intybus, Fraxinus excelsior, Althaea officinalis, Lavandula officinalis, Filipendula ulmaria, Panicum miliaceum, Fagopyrum esculentum, Calendula officinalis, Melissa officinalis, Juglandis regia.

NAVODILO: Zvrhano žlico čaja prelijete z 1 litrom vrele vode, pokrijete in namakate 4 do 5 minut, nato precedite. Čaj lahko sladkate z medom, ko se ohladi na 35°C. Priporočamo, da ga pijete vsaj 3 do 5 skodelic na dan pred vsakim obrokom, lahko tudi več. Pijte ga najmanj 20 dni, lahko tudi dlje in nato naredite nekaj dni premora. Čaj je učinkovitejši, če ga pijete počasi. Otrokom do 14. leta starosti zadošča polovična količina dozirne žlice. Odmerki so odvisni od starosti otroka.

Za pojasnila in povratne informacije nas lahko kontaktirate.
Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na dnu embalaže. V kolikor čaja ne porabite v dveh mesecih, je bolje, da ga prestavite v stekleno embalažo. Poskrbite za pestro in uravnoteženo prehrano.

 

 

 


 

ČAJNA MEŠANICA OVSA in OGNJIČA

EKOLOŠKE SESTAVINE: oves (50%), proso (20%), ječmen (20%) in ognjič (10%).

INCI: Avena sativa, Panicum miliaceum, Hordeum vulgare, Calendula officinalis.

NAVODILO: Dve zvrhani žlici čaja prelijete z 1 litrom vrele vode. Neprecejen naj stoji delno pokrit približno do 8 ur, najmanj pa 1 uro.
Čaj lahko sladkate z medom, ko se ohladi na 35°C. Nesladkanega lahko pijejo odrasli in otroci v neomejeni količini preko celega dneva.
Služi lahko tudi kot preventivno sredstvo. Poleg tega lahko pijete tudi druge ustrezne čaje.

Za dodatna pojasnila in povratne informacije nas lahko kontaktirate. Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi.
Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na dnu embalaže. V kolikor čaja ne porabite v dveh mesecih, je bolje, da ga prestavite v stekleno embalažo. Poskrbite za pestro in uravnoteženo prehrano.


AJDOV ČAJ

EKOLOŠKE SESTAVINE: ajda (stebla in cvetovi)

INCI: Fagopyrum esculentum

NAVODILO: Zvrhano žlico čaja prelijete z 1 litrom vrele vode, pokrijete in namakate 3 do 4 minute, nato precedite. Priporočamo, da ga pijete vsaj 3 do 5 skodelic na dan pred vsakim obrokom. Pijte ga najmanj 20 dni, lahko tudi dlje in nato naredite nekaj dni premora. Čaj je učinkovitejši, če ga pijete počasi.

Za dodatna pojasnila in povratne informacije nas lahko kontaktirate. Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na dnu embalaže. V kolikor čaja ne porabite v dveh mesecih, je bolje, da ga prestavite v stekleno embalažo. Poskrbite za pestro in uravnoteženo prehrano.

 

KONTAKTI GLEDE UPORABE IN SVETOVANJA

USPEŠNOST ZDRAVLJENJA JE ZELO ODVISNA TUDI OD NAČINA PREHRANJEVANJA.
IZDELKI SE LAHKO UŽIVAJO SOČASNO Z ZDRAVILI, KI JIH PREDPIŠE OSEBNI ZDRAVNIK.

Izdelki so izdelani po recepturah zeliščarja Ivana Maršiča. 

Za dodatna pojasnila in povratne informacije nas kontaktirajte na email info@marsic-sp.si ali preko naše Facebook skupine.

Zeliščarstvo Maršič želi veliko zdravja.

  
Toast message
Toast-Top message