2008-01-10 17:37:38

Dober dan Vam želim, pregledoval sem Vaš forum in nisem našel, da bi še kdo imel takšne težave kot jaz ali pa sem spregledal objavo. Imam trdovratno vnetje pod pazduhama sumim, da so verjetno glivičnega izvora, ker se veliko potim. Vprašal bi Vas kaj mi svetujete za mazilo in eventuelno dieto. Za odgovor se Vam najlepše zahvaljujem.

Ivan Maršič @ 2008-01-12 11:53:43

Cenjeni gost, na mojem spletu je bilo že nekaj zapisov o zdravljenju glivic. Na naslovni strani kliknite na besedilo 'išči' in prebrali boste do sedaj objavljeno o tej nadležni glivici. Priporočam vam tudi, da si kupite knjigo z naslovom ' Zmote in resnica o kandidi' in zvedeli boste kako se je ubraniti. Poskrbite za zdravo prehrano, posebno še za tako, da v njej ne bo veliko sladkega. Zelo priporočam tudi probiotični jogurt, ki si ga doma pripravite. Sporočite nam kako uspevate. Vas pozdravlja Ivan Maršič

2008-01-14 06:30:42

Naj lepša hvala za odgovor na vprašanje. Poizkusil bom najti knjigo "Zmote in resnice o Kandidi" mogoče jo ima DZS podružnica je tudi pri nas v Kamniku. Rad Vam verjamem, da je zdravje odvisno od zdrave prehrane. Verjetno o tem tudi v knjigi kaj piše, nekaj sem pa že našel na tem forumu po Vaših napotkih. Še enkrat najlepša hvala. LP D.B.