Bratina @ 2005-09-20 10:19:35

Ivan Maršič ! Okrevam po hudi bolezni in sem odločen, da bom vse storil za svoje zdravje.Preveč sem pretrpel in si sam sebi očital, da nisem nič storil za zdravo prehranjevanje. Redno sledim vašemu Internetu in Over netu ter alternitivnem zdravljenju. Zvedel sem, da dr. Susman, ki je tudi velik zagovornik zdravega prehranjevanja, svetuje, da bi na mesto sladkorja uporabljali rastlino 'stevijo'. Spomladi jo bom posadil na svojem vrtu, zanima pa me Vaše mnenje o tem sladilu. Hvala za odgovor ! Bratina iz Postojne

Ivan Maršič @ 2005-09-27 20:08:01

Spoštovani Bratina Priznam, da o tej rastlini še nisem kaj dosti slišal, prebral pa sem nekaj prispevkov v časopisu DELO.Slišal sem tudi, da marsikdo nasprotuje gojenju stevije, baje tudi inšpekcija. Ko bom kaj več zvedel, 8.10. grem na predstavitev te rastline, bom o njej več objavil na Internetu. Poznam dr. Susmana in vem, da kako stvar po svoje razlaga. Imamo demokracijo in vsak lahko pove svoje. Držim se pravila, da lahko največ za druge naredim z lastnim zgledom. Lep pozdrav v Postojno !

2006-01-05 08:11:50

Mogoče nisem prepozen, s stevijo v večini sladijo čaj kombušo.Kajti njen ukus ni vsakomur po godu.Moje vedenje o njej, pa je pozitivno.