Henrik @ 2005-11-21 11:16:23

Cenjeni gospod Ivan Maršič ! Prijatelj mi je povedal, da naj sledim vašemu Internetu in vas tudi vprašam, kaj bi lahko sam storil zoper raka na prostati. Še nimam 6o let, benigno (povečano) prostato imam že 10 let. Glede na ugotovljeni PSA, pa lahko pričakujem, da se je benigna oblika prostate spremenila v maligno. Priznam, da pri hrani v moji družini še vedno grešimo. Vsak dan jemo meso, pa tudi krompir in vekrat tedensko paradižnik.Spijem največ dve kavi na dan, pa tudi dve pivi. Prijatelj mi je povedal, da je znani politik Petrle tudi imel raka na prostati, pa se je pozdravil ob pomoči alternativne medicine. Ali ste tudi Vi pri tem sodelovali in kako mu je to uspelo. Slišal sem, da ste vi tudi že ozdravili raka z zdravilnimi obkladki in hrano. Ali bi kaj o tem napisali v Vašem in našem Internetu ? Zelo Vam bom hvaležen za vsako informacijo. Henrik iz Celja

Ivan Maršič @ 2005-11-28 21:34:07

Spoštovani Henrik ! V tretjem življenjskem obdobju ima veliko moških povečano prostato. Ta je moteča pri uriniranju, vendar ne ogroža življenja. Kadar pa se benigna prostata spremeni v maligno, pa postaja življenjsko nevarno. Moje izkušnje so take, da se ta sprememba ne zgodi tistim, ki uživajo zdravo hrano. Ne jedo ocvrto meso in druga tako pripravljena živila, nadalje rastline iz vrst razhudnikov, ne kadijo in ne pijejo kave. Da je mogoče rakavo prostato ozdraviti brez onkologije pa je dokazal politik Lojze Petrle. O tem je bilo precej napisanega. V pomoč so mu bili tudi naravni zdravilci. Več o tem boste lahko prebrali na www.Svet je lep-com. Sam pri tem nisem sodeloval. Sem pa pomagal nekaterim rakavim osebam, ki jim zdravniki niso mogli več pomagati. Oglasite se še kaj.

prostata @ 2006-01-05 08:37:47

Sam imam občasne težave,ampak le,če se pregrešim pri prehrani.Pitje soka dveh ali več limon, zjutraj na tešče te težave odpravi.Če zaboli želodec je to znak,da je prebavni trakt obložen z vsedlinami.