krepkisuhec @ 2008-08-04 23:08:38

Pozdravljeni, gospod Maršič! Zanima me, če se da kaj pomagati. Večkrat imam težave z napihnjenim spodnjim delom trebuha, po črevesju mi vre, čutim tudi premikanje po črevesju. Sicer blato redno odvajam. Pila sem že vaš zeliščni čaj (20) dni. V trgovini "SONCE" sem kupila vaše zeliščne kapljice, vendar navodil nisem dobila. Še nekaj- večkrat imam tudi težave z zgago ter krčne žile- pogosto vrenje v nogah. Za vaš cenjeni odgovor se že vnaprej zahvaljujem!

Ivan Maršič @ 2008-08-11 11:40:43

Spoštovani, nekaj je z vašo prebavo narobe.Jejte počasi in lahko hrano, ki jo dobro prežvečite. Ne mešajte preveč različnih jedi hkrati.Oglikove hidrate (žitarice in zelenjavo) ne jejte obenem z beljakovinami (kuhano meso, fižol). Sadje zaužijte šele 2 uri po glavnem obroku. Sami opazujte, če ste na kako živilo alergični, naprimer na mleko ali gluten in tega ne jejte.Ne pijte kave in ne jejte razhudnike. Oglasite se še kaj. Vas pozdravlja Ivan Maršič.

krepkisuhec @ 2008-08-12 22:24:44

Pozdravljeni, gospod Maršič! Mi lahko prosim napišete kako dolgo lahko pijem Vaš čaj in kako lahko uporabljam kapljice- glede na moje težave. (24.7.08 sem Vam že poslala poslala vprašanje po e-mailu v zvezi s kapljicami. Lahko to prosim preverite. Hvala.) Večkrat imam tudi belo obložen jezik in peče me zgaga. Zanima me tudi kako si lahko pomagam pri krčnih žilah? Upam, da nisem prezahtevna. Za Vaš cenjeni odgovor se že vnaprej zahvaljujem!