Menči @ 2004-04-06 18:26:45

Večkrat berem in poslušam, da je zdrava rdeča pesa . Pa ne vem, ali je važno kako je pripravljena za jelo. Ali se je tudi surova ? V lekarni sem videla sirup iz rdeče pese, ki ga baje pripravljajo čebele nekje na Kočevskem. Zanima me mnenje g. Maršiča in drugih 'klepetalcev'. Menči.

Ivan Maršič @ 2004-04-10 16:34:09

Zelo priporočam rdečo peso in cenim Endovital, ki ga pripravlja g. Fabjan.Zdravo je tudi uživanje surove pese. Pripravimo jo tako, da peso dobro operemo, olupimo in naribamo med katero koli solato ali pa v enolončnico, ko je jed že kuhana. Pričakujem, da bo g.Fabjan kaj več povedal o sirupu iz rdeče pese, ki ga pomagajo pripravljati čebele.

T.Fabjan @ 2004-04-17 21:11:38

ENDOVITAL je posledica razmišljanja, da človek ni samo fizično, temveč je tudi energijsko bitje. Ko se zgodi bolezen je torej nastal problem na obeh nivojih. Tovarniško izdelano zdravilo deluje le na fizično telo, zdravilo, ki pa bi nastalo v naravi skozi nadzorovane procese, ki tam delujejo pa bi dobili zdravilni potencial tudi za energijski nivo. To razmišljanje je v svetu sprejeto in obiskalo me je že več uglednih strokovnjakov. Mnenja so, da razvijam tehnologijo izdelave zdravil za prihodnji čas. Tako oranje ledine pa ne gre tako hitro, kot bi ljudje želeli in pričakovali. Prvi izdelki se že uspešno uveljavljajo med ljudmi in v slovenskih lekarnah.Glede na obstoječo kvaliteto pa smo sposobni izvažati todi v Evropski prostor T.Fabjan