Marta 123 @ 2005-12-06 15:33:47

Pozdravljeni gospod Ivan! Danes sem slučajno prišla na vašo spletno stran , in vas moram res pohvaliti, saj vidim, da ste že pomagali velikemu številu ljudi. Opazila sem, da je kar precej ljudi pohvalilo vašo kremo, kapljice in čaj, vendar nikjer na vaši strani nisem zasledila opisa za vaše izdelke, zakaj vse koristijo in pri kakšnih obolenjih jih lahko uporabljamo (morda sem pa spregledala). Zelo bi vam bila hvaležna, če bi lahko napisali kaj več o izdelkih, saj imamo v naši družini kar nekaj problemov z zdravjem. Omenili ste tudi, da je mogoče vaše izdelke kupiti na tržnici v Lj., morda lahko malo bolj natančno poveste kje, imam sina, ki študira v Lj. in bi mi jih lahko kupil. Hvala za odgovor in še naprej vam želim trdnega zdravja in hvala za dobre nasvete.

Ivan Maršič @ 2005-12-12 11:46:02

Spoštovana Marta ! Vesel sem Vaše pohvale in to je še eno priznanje, da sem koristen ljudem. Na Internetu ne delam reklame za moje proizvode. Reklama pa bi že bila, če bi opisoval njihovo uporabo. Že dolgo je, od kar sem spoznal, da si mora najprej vsak sam pomagati, da si ohrani zdravje. Če pa je že zbolel, mu do ozdravitve lahko pomaga zdravnik ali zdravilec, vendar glavno je to, kar bo sam storil. Jaz sem prepričan, da se s hrano da večino bolezni ozdraviti. K temu pa lahko prispevajo tudi moji izdelki. Sam nimam prodajalne v Ljubljani, vem pa, da nekateri kupujejo na Škofljici večjo količino in na to, po precej višji ceni, prodajajo. Moje izdelke lahko dobite pri meni, če pa me ni doma pa pri sosedih. Pošljemo lahko tudi po pošti, skupaj s brezplačnimi pisnimi navodili za uporabo. Naročite lahko tudi po elektronski pošti: ivan@marsic-sp.si. Sprejmite lep pozdrav !

Marta 123 @ 2005-12-13 22:07:20

Hvala lepa za odgovor. Med tem sem jo že kupila, dobila sem jo v Celju v trgovini z naravnimi dodatki k prehrani. Prodajalka mi je dala zraven tudi vaše navodilo, ki je sicer v srbohrvaščini, pa saj mi je nekaj znanja o jeziku še ostalo, tako da sem lahko razbrala, zakaj vse se uporablja. Trenutno jo uporabljam za boleče žile na nogah, ki jih do sedaj nisem imela. Prosila vas bi, če mi lahko svetujete, kaj bi bilo dobro še storiti, da bi bile žile manj vidne in boleče. Imam res "pisane" noge, poleg zelo vidnih in bolečih žil tudi varice. Vem, da bi morala tudi nekoliko shujšati, vendar imam trenutno obdobje, ko mi neverjetno dišijo sladke stvari in se jim niti približno ne morem upreti. Imate kakšen recept za zmanjšanje želje po sladkem, mogoče kakšen vaš izdelek? Kar bojim se praznikov, ko bo vse na dosegu roke.