Gregor _ @ 2011-12-18 20:26:18

Spoštovani g. Ivan Maršič! Prosim za nasvet, kolegu iz Srbije so odkrili Chronovo bolezen, poleg tega pa ima problem z želodcem saj je nenormalno shujšal in ima zdaj 40 kilogramov, jemlje antibiotike. Pravi, da se mu je želodec spustil na črevesje, da nič ne gre skozi njega. Kot sem prebral na Vašem internet forumu o tem sem mu svetoval vse tisto kar ste napisali, da naj ne uživa razhudnikov, cvrtega in pečenega, mleka, agrumov, jajc, sira, popra, začinjene hrane, kave, gaziranih pijač, alkohola....da pa naj uživa probiotični jogurt, prosene in ržene stvari...zdaj pa me zanima kaj še svetujete in če se da Vaš čaj in kapljice kupiti-dobiti tudi v Beogradu? Lep pozdrav, Gregor!

Gregor_ @ 2011-12-19 08:09:08

Se pardoniram,ne v Beohradu,v Kragujevcu ,če je možno dobiti Vaš čaj in kapljice?

Ivan Maršič @ 2012-03-03 17:48:19

Spoštovani Gregor! Kolegu iz Srbije ste prav svetovali, le vztrajati mora in uspeh ne bo izostal. Pomembno je tudi, da si priskrbi sveže kosmiče, naj bo ob nakupu pozoren na datum proizvodnje in pakiranja. Naše čajne mešanice delujejo celovito prečiščevalno in zdravilno na organizem. Žal izven Slovenije ne pošiljamo naših proizvodov, smo pa vam na elektronski naslov poslali naša navodila za zdravo prehranjevanje v vam razumljivem jeziku in tudi osebo, ki jo lahko pokličete v Beogradu in povprašate za naše proizvode. Lep pozdrav, Ivan Maršič.

Gregor1 @ 2012-03-19 11:19:56

Na žalost vse skupaj prepozno,včeraj je preminul pri 21 .letih in nazadnje kot vem 37.kilogramih.... telefonska in navodila mi pa ni bila posredovana na moj elektronski naslov 1000%,ampak nima smisla zdaj diskutirat Počivaj v miru Petar Vasić