Tatjana Š. @ 2006-10-06 20:15:54

Pozdravljeni. Na vas sem se obrnila, ker se mi je življenje obrnilo na glavo. Vegetarijanka sem sedmo leto. Moj jedilnik je bil sestavljen predvsem iz naslednjega: jabolka, jabolka in jabolka oz. vso sadje, predvsem solate in tudi kuhana zelenjava, navadni jogurti, kosmiči, riževi oblati, zelenjavne juhice, trdi siri, namazi, skuta, kdaj pa kdaj riba ali morski sadeži. Stara sem 30 let, velika 163 cm in težka 49 kg. Imam dveletno hčerkico, ki sem jo do nedavnega tudi dojila. Po poklicu sem agronom in se ukvarjam predvsem s travniškimi sadovnjaki oz. z ekološkim sadjarstvom ter raznimi EU projekti. Problemi so se začeli pred kakšnim mesecem in so mi življenje obrnili na glavo. - 29. septembra sem čutila grozno slabino (samo bruhat nisem mogla), treslo me je, koža me je bolela. Slabo za umret. Še nikoli tako.Naslednji dan se je slabina umirila. - 31. septembra se je pojavila bolečina pri požiranju na desni strani od bezgavke proti ušesu. Brez vročine in katerih drugih simptomov. Takšne težave sem imela že večkrat. naslednji dan pa me je zečelo nekaj motiti v grlu. Šla sem k zdravniku in dobila Hiconcil in Daleron. Nič mi ni pomagalo. Občutek tujka v grlu me je delal klastrofobično. tudi tableta je šla težko dol. ker sem se ustrašila, da ne bi bil rak, sem vztrajala za pregled pri specialistu na ORL. - v ponedeljek, 4.oktobra sem bila sprejeta v bolnico, ker sem imela oteklino pod epiglotisom. še bolj sem se ustrašila. Tam so mi dali Amoksiklav in Dexamethason. Že naslednji dan je bila oteklina pol manjša, v sredo pa je že popolnoma izginila. V četrtek sem šla domov. celo noč sem čutila cmok v grlu oz. v jamici na vratu in vrat mi je bil čisto trd. - v petek, 8. septembra sem šla nazaj na ORL, ker me je bilo strah. Poslal me je na gastroskopijo, kjer ni pokazalo nobenih večjih problemov kot, da mi zapiralka ne dela dobro. Šla sem nazaj na ORL in vse probleme pripisujejo želodčni kislini. - Mene zanima, če je to možno, ker nikoli nisem čutila občutka zgage in podobnega. - Dobila sem Ultop in pa Aerius. Nič ni bilo boljše. Še vedno cmok v grlu oz. otrdel vrat na desni strani, na žili sem močno čutila bitje srca, desna bezgavka rahlo otečena, šumenje v desnem ušesu. - Pa še to. Cel čas me boli glava. Najbolj na desni strani zadaj na tilniku. Včasih se bolečina preseli tudi na levo stran. Bolečina je kot neko žarčenje, vročina, otopelost. - Ne vem več s čim naj to povežem. Sem si pa tudi pred nekaj dnevi našla klopa pod levo pazduho. Ne vem, kdaj sem ga dobila. Od nedelje naprej pa me rahlo bolijo tudi mišice v predelu reber. - Trenutno pa me močno boli glava že sigurno dva tedna. Zadaj na tilniku čutim vročino, pritisk,... Lekadol ne prime. Ta mesec me je tudi psihično močno zdelal in me tudi ena črna mačka, ki jo vidim med vožnjo spravi s tira. Prosim, če mi lahko kakorkoli pomagate. Močno se bojim, da bi hudo zbolela ali da ne bi imela raka. Lep dan vam želim.... Tatjana.

Ivan Maršič @ 2006-10-16 11:56:26

Spoštovana Tatjana! Našteli ste mnoge težave, ki jih imate s svojim zdravjem. Hodite okrog zdravnikov, jemljete različna zdravila, uspeha pa ni in ni. Pomislite kdaj na to, da vam zdravniki in zdravilci lahko samo pomagajo do zdravja. Sami morate kaj več storiti. Svetujem vam, da nekaj časa uživate samo zdravo hrano, v kateri bodo prevladovale kaše, žitni izdelki, sadje in zelenjava. Od mlečnih izdelkov pa kislo mleko in jogurt. Ne pijte kave in drugih gaziranih pijač. Potrebujete tudi več samozavesti in duševne umirjenosti. Vpišite se v tečaj meditacije ali avtogonega treninga,ki ga lahko tudi sami vadite. Dobi se priročnik s CD. Želim vam, da bi uspeli. Vas lepo pozdravlja Ivan Maršič.

marjetka @ 2006-11-15 11:21:21

Pozdravljeni, tudi jaz imam podobne težave, bolečina v vratu, pod ušesom, povečano bezgavko. Boli me tudi ko požrem slino, kar je sila neprijeten občutek in me spravlja v velike skrbi. Bila sem pri ORL in je rekel da je razlog želodčna kislina, želodec me ne boli. Jedla sem ultop a ni pomagalo. To traja že 4 mesece, včasih boli bolj včasih manj, odvisno od dneva (stresa in verjetno prehrane). Nevem kaj naj še poiskusim, da bo pomagalo sem že čisto prestrašena in zaskrbljena. LP

2006-12-24 16:48:46

check this too http://jennifer-aniston-rides-on-cock.i ... mpeg/14508