sergy @ 2006-03-01 14:15:05

Pozdravljeni Slučajno sem zasledila to stran in se obračam na vas z mojim problemom. Imam napihnjen trebuh,oziroma napihnjena sem vse od reber pa do konca trebuha.Nič mi ne pomaga-od čaja do tablet sem probala pa ni efekta.Pri zdravniku sem opravila UZ trebuha,ginekološki UZ, gastroskopijo in niso našli nič razen malce preveč kisline-rupurut. Jemala sem papajo,sab simplex,pro life žvečljive tablete,čaj korda benedikta,čaj proti stresu...Skratka ne vem več kaj naj.Napihnjenost ne izgine in je prisotna 24 ur na dan.Prehrano imam raznoliko,na blato grem normalno in nič me ne boli.Stara sem 34 let in težka 59 kg pri višini169 cm. Verjemite mi, da nisem debela in je ta moj trebušček zelo smešen in moteč. Hvala za odgovor in lep pozdrav

Ivan Maršič @ 2006-03-07 17:35:07

Spoštovana Sergy, veliko ste še preizkusili. Zdravniki vam ne znajo pomagati. Poskusite sami kaj več storiti. To, da menjavate čaje in tablete, ni prava pot. Poskusite s skromno in zdravo hrano, kakor jo priporočam tudi drugim in do sedaj jim je pomagalo. Menim, da vam primanjkuje kalcija. Jejte kislo mleko, jogurt in kisli puding, veliko žitnih izdelkov, še posebej proso in rž. Ne jejte ocvrte hrane, posebno ne mesa in krompirja. Ne pijte kave. Lotite se samozdravljenja in uspeh ne bo izostal. Le vstrajni morate biti. Želim vam, da bi uspeli.

sergy @ 2006-03-15 14:30:30

Ali ni kalcij dober za kosti in preprečuje osteoporozo? Kakšne veze ima z napihnjenim trebuhom? Oprostite ampak ni mi jasno.

2007-02-11 18:38:40

Še vedno sem kot nosečnica in začelo me je že dnevno boleti pod levim rebrnim lokom. Na hrano pazim in ni efekta. Je kakšna pomoč?