nataan @ 2006-01-31 08:00:56

V trgovini sem kupila sok rdeče pese znamke Schneekoppe. Zanima me, če lahko ta sok pripomore pri zdravljenju raka na črevesju? Kaj bi vi, g. Maršič, še priporočali? Na vaših straneh sem že veliko prebrala in moja mami, ki je zbolela za to vrsto raka, vaše nasvete upošteva. Kaj menite o postu s sadnimi in zelenjavnimi sokovi? Hvala vam za vaš odgovor

Ivan Maršič @ 2006-02-06 11:43:10

Spoštovana Nataan, rak je huda bolezen, ki potrebuje kaj več, kakor sok rdeče pese, ki ga kupite v trgovini. Najprej je potrebna zdrava hrana v kateri naj bo čimveč antioksidantov.Bolnica ne bi smela jesti mesa, jajc, sira in zelenjave iz rodu razhudnikov ( krompir, paradižnik). Na POP TV smo v nedeljo lahko slišali predsednika države dr. Drnovška, ki je svetoval, da naj tisti, ki imajo raka ne jedo mesa. Z zdravo in brezmesno hrano se tudi sam zdravi raka.Še pred njim pa je to uspelo evropskemu poslancu g. Petrletu. Zelo učinkovit je Endovital-sirup rdeče pese, ki ga ob pomoči čebel pripravlja Anton Fabjan iz Predstrug 63. Njegov E-mail: tfabjan@volja.net. Rakavim bolnikom lajšamo bolečine z obkladki. Kaj več o tem vam bi lahko povedal po telefonu. Pokličite na štev. 01/366 62 19. Doma se ob črtrtkih popoldne in v petek dopoldne. Oglasite se še kaj.

nataan @ 2006-02-06 12:04:42

Najlepša vam hvala za tale odgovor, gospod Maršič. Moja mami že deset let ne je mesa, niti jajc, včasih je pojedla malo sira, večinoma pa je njena prehrana bila sestavljena iz žitaric, kaše, riža. Tudi krompirja ni skoraj nič pojedla. Zelo zdravo je živela, se veliko gibala, vsak dan hodila na aerobiko, na koncu pa dobila raka na črevesju. Ironija? Zato ne vem več, kaj bi lahko več naredila. Sedaj uživa izrecno samo žitarice in sadje, pije čaje, ki so dobri za to vrsto raka ... Sedaj bo začela z zdravljenjem in zelo vam bom hvaležna, če mi boste tudi po telefonu svetovali, kako lajšati bolečine. Vaše mazilo pa imamo doma že kar nekaj let in ga tudi zdaj uporabljamo, tako kot ste vi svetovali. hvala vam in še kaj se oglasim. Mogoče bodo izkušnje naše družine pomagale še komu:)