ksenija32 @ 2005-11-01 17:24:07

Lepo pozdravljeni! Obračam se na vas, da mi mogoče date kakšen nasvet za težavo, ki se mi pojavlja že 9 mesecev. Namreč po nekajmesečnem stresu sem v mesecu februrarju letos zbolela za virozo. Med prebolevanjem si nisem dala veliko počitka, ker skoraj ni bilo mogoče. Po tej virozi mi je ostala stalno povišana telesna temperatura vsak dan popoldne do 37,6 in velika spremljajoča utrujenost. Poskusila sem že z vitaminsko kuro, z hojo v naravo, nekim eliksirjem za imunski sistem in spremljajočo zapovedano dieto, ki je prvi mesec prepovedovala sladkor! To je bil zame kar nekakšen abstinenčni šok, saj sem se prej predvsem ob večerih tolažila z sladkarijami, predvsem čokoladami. Tri mesece sem jedla v glavnem zelenjavo in polnozrnate izdelke, brez beljakovin, mlečnih izdelkov, sladkorja... Te metode se nisem oprijela, čeprav bi jo morala izvajati najmanj 9 mesecev. Sedaj imam neko drugačno dieto, jem predvsem mineštre, testenine, riž z zelenjavnimi omakami, skratka v glavnem kuhano hrano, ob tem pa pijem neke kapljice kot dodatek, ki naj bi sprostile prebavo, ker po tej metodi je prebava motor telesa in če se ta pregreva... V glavnem, sem kar obupana, trudim se, a uspeha ni in ni. Kaj bi mi vi svetoval iz vašega stališča? Hvala.

Ivan Maršič @ 2005-11-09 11:35:36

Spoštovana Ksenija! Veliko ste že storili, da bi ozdraveli. Jaz mislim, da je treba z zdravo hrano nadaljevati. Svetoval vam bi, da izločite zelenjavo iz rodu razhudnikov(krompir, paradižnik, paprika). To, da imate stalno povišano temperaturo, kaže na potuhnjeno vnetje. Tega pa spodbuja krompir. Telo je potrebno razstrupiti in poskrbeti, da boste v njega vnašali samo zdravo hrano. Kaj to je, pa preberite v prispevkih na moje Internetu. Če niste predaleč, zglasite se pri meni in našla se bo rešitev. Doma sem, vsak četrtek popoldne in v petek dopoldne.Prej pokličite po telefonu na štev. 01 366 62 19. Iskreno Vam želim, da bi se Vam povrnilo zdravje !

NINA @ 2006-11-12 11:44:30

pozdravljeni! Kot otrok sem prebolela mononukleozo in bila po njej kratko obdobje zdrava (1 leto). nato so se ponovno začele težave, ki pa sem jih po par mesecih znebila( povišana telesna temperatura do 37.6, glavobol, bolečine v sklepih, trebuhu,....) zdaj sem že spet že 4 mesece v neprestanih težavah, ki jih ponovno spremlja vročina, glavobol, utrujenost... Včasih se počutim že tako obnemogla, da zjutraj ne morem vstati iz postelje. opravila sem že vse mogoče specialistične preiskave,pristala že v Kliničnem centru, ne ct-ju, magnetni resonanci.. imela vitaminske kure, jem le strogo zdravo prehrano, ukvarjam se kot le zmorem s športom... Ne vem kako je mogoče, da ne morejo dobiti vzroka te vročine, utrujenosti. Kaj mi svetujete

2006-12-22 10:14:03

check this 8=) http://askbritneyspears.info/uncensored/1 regards, Joder70