bucka @ 2007-08-15 18:34:52

Pozdravljeni! Dobila sem genitalne bradavice in sem zelo žalostna. Vem, da bi si morala okrepiti imunski sistem da premagam okužbo s HPV, a kako? Če jem zelenjavo, sadje, polnozrnate kruhe me začne strašno boleti trebuh. Ali mi lahko pri odpravi bradavic pomaga vaše mazilo, kapljice? Se lahko z mazilom maže tudi v nožnici? Hvala!

Ivan Maršič @ 2007-08-18 15:12:01

Spoštovana Bucka, prav ste ugotovili, da morate okrepiti imunski sistem. Bradavice povzročajo mikropi in se naselijo tam, ker je najšibkejši del telesa. Pravite, da vas boli trebuh, če jeste zelenjavo in polnozrnat kruh. Najprej poskusite odkriti zakaj se vam to dogaja. Morda je le posamezna zelenjava, ki vam škodi. Enako velja za kruh. Obrambni sistem si boste najbolj okrepili s probiotičnim jogurtom. Upam, da vam ta ne bo škodil. Pripravite si ga sami po nasvetu, ki sem ga danes že napisal. Morda bi poskusili z zeliščnimi kapljicami, ki jih pripravljam. Dvakrat na dan bi nakapali po 5 kapljic na kruh in poplaknili z čajno mešanico. Bradavice lahko mažete tudi z zeliščnim mazilom, s česnom, nekateri si pomagajo tudi z glino. Praviloma bradavice same izginejo, kadar ni več potrebe, da bi jih telo imelo za čiščenje telesa Sporočite mi kako ste uspeli. Vas pozdravlja Ivan Maršič.

bucka @ 2007-08-19 11:17:13

Spoštovani! Hvala za vaš odgovor. Zanima me, zakaj je potrebno nanesti kapljice na kruh? Se jih lahko na primer zmeša tudi z vodo in popije? Se lahko vaše mazilo nanaša tudi v nožnico, ali samo zunaj? Zanima me še, kaj menite o ameriškem slamniku. Hvala in lep pozdrav!