Mirc K. @ 2006-02-15 09:49:13

Spoštovani gospod Maršič Veliko ste napisali o zdravi hrani, ki jo priporočate. Med drugim tudi o doma pripravljenem kruhu iz moke, ki jo sami zmeljemo iz različnih žiit, tik pred uporabo. Zanima me kakšen mlin za žito priporočate, da bo moka zadržala čim več hranljivih snovi. kakšnega uporqbljate vi?. Za odgovor najlepša hvala. Mirc

Ivan Maršič @ 2006-02-21 11:18:52

Cenjeni Mirc, za gospodinjski mlinček vprašajte v bližnji trgovini z gospodinjskimi pripravami. Večjo izbiro mlinov imajo pri Mediacor v Celju. Oglejte si njihov internet: www.biotop.s5.com, ali pa vprašajte po E pošti : mediacor.celje@siol.net in poslali vam bodo ponudbo s prospektom. Sam že desetletja uporabljam malo večji mlin in nekaj let tudi manjši namizni mlin, ki sem ga kupil pri izdelovalcu v Goriči vasi pri Ribnici.

ida peklar @ 2010-12-01 14:58:36

Spoštovani g. Marsic Tudi mene zanima namizni mlinček za žita. So pa tile pri BIOTOP Celje kar precej dragi. Zato Vas sprašujem kakšnega in po kaki ceni Ste Vi kupili pri tem proizvajalcu, če to ni skrivnost. Hvala in lep pozdrav, Ida

Ivan Maršič @ 2010-12-03 22:39:50

Spoštovana Ida! Sam uporabljam ličen in kvaliteten mlinček, ki ga izdelujejo v Goriči vasi pri Ribnici. Več o tem mlinu si poglejte na njihovi spletni strani: http://www.mk-les.si/bio_program.html. Mlini za žito se dobijo tudi v Sanolaborju. Za kosmičenje leče, pšenice, ovsa in rža pa svetujem ročni kosmičnik s kovinskimi valjčki. Lep pozdrav, Ivan Maršič!