• Izogibajmo se mesa živali, ki jih ne redijo na naraven način in so iz farmske reje. Goveje meso damo v krop in kuhamo največ pol ure. Kuhano bo, če vode ne bomo solili. Juho, ki ji pravimo tudi "živalski urin", zavrzimo. V njej je vsa kemija, ki jo je žival zaužila.
  • Za odrasle ljudi ne priporočam soje in vsemogočih izdelkov iz nje. Vsebujejo preveč beljakovin, ki jih mora telo predelati v ogljikove hidrate in skisajo kri. Tudi rakave tvorbe so pretežno iz beljakovin.
  • Kravje mleko in izdelki iz njega so bolj v breme kakor v korist zdravju. Izjema so fermentirani izdelki, kot so jogurt, kislo mleko, skuta in kefir.
  • Zelenjava iz rodu razhudnikov (krompir, paradižnik, jajčevci in cvetača) vsebuje škodljive snovi, enako kot tobak. Povzroča vnetja v telesu, jemlje kalcij in telesno toploto.