Tonca @ 2005-12-19 11:08:48

Pozdravljeni ! V četrtkovem dnevniku 15. decembra sem brala vaš prispevek z naslovom : Kako pripravimo Tiholetov kisli puding. Zanima me sledeče : ali je pri vseh enačicah dodan puding ali ne, to mi ni povsem jasno. Če mi lahko odgovorite vam bom zelo hvaležna. Lepo vas pozdravljam Tonca

Ivan Maršič @ 2005-12-26 11:54:41

Tonci ! Prebrali ste moj članek v Dnevniku o pomenu in pripravi kislega pudinga.Verjetno nisem bil dovolj pazljiv pri pisanju, da bi vi lahko spoznali, da gre za dve vrsti pudinga. Pokojni dr. Tihole je za osnovo vzel škrob iz vrečke za pripravo pudinga. Jaz pa sem za osnovo vzel ovsene in druge vrste kosmičev. Želel sem, da s kislim pudingom ne bi dobili samo zdravilne mlečno-kislinske bakterije, ampak tudi minerale in vitamine. V tem je razlika med enim in drugim kislim pudingom. Prvega uživamo, kadar jemljemo antibiotike, drugega pa kadar želimo okrepiti lastno imunsko obrambo. Če je še kako vprašanje, pošljite mi ga in rad bom odgovoril.